DRØMMETYDNING PÅ SYMBOLTOLK.DK
m

DRØMMEBREVKASSEN

FOREDRAG OM DRØMME

KONFLIKTLØSNING

PSYKOLOGILÆRERSERVICE

ANDRE FOREDRAG

FORTÆLLESIDERNE

TEOLOGISK TANKEVIRKSOMHED

PILGRIMSSIDEN


Drømmetydningens regel
nr. 1
Lidt teori: Indhold og forhold i drømme.
Artikel af Peter Værum om eventyr og drømme - ridser i facaden.

Mere om drømme

Et forsøg på at genmmentænke drømmenes fænomen


FAQ: Er drømme ikke bare noget kemi inden i min egen hjerne ? - Jo da, og

Når man ikke kan huske sine drømme


Bedøvet af fysik og kemi...

 


Hej Peter.
Jeg undrer mig tit over mine drømme, og undersøger lidt på nettet om hvad det mon kan betyde. 
Men denne drøm er dog den værste længe. Jeg drømte at en rigtig ulækker mand (fra filmen 'nådeløs hævn') var min fysik og kemi lærer. Og han gav mig et hurtigt bedøvende middel og voldtog mig, og dette skete gentagende gange, blandt andet i mit eget hjem, hvor han også havde bedøvet min kæreste. Til sidst flygtede jeg fra hjemmet, og prøvede at få kontakt til politiet, men de troede ikke på mig. Jeg flakkede rundt i natten, og synes ikke at have noget sted at tage hen. Håber du kan fortælle lidt om hvad det mon kan betyde, da den har gjort så meget indtryk at jeg er blevet hjemme fra skole idag. Mvh Tania 23 år.

(Ps. Jeg har været udsat for overgræb da jeg var 17, hvor min daværende kærestes ven, har haft "voldtaget" mig mens jeg sov meget tungt efter en bytur. Hvilket jeg aldrig meldte til politiet.)

SVAR:

Husk: i denne drømmebrevkasse bruger vi drømmeregel nr. l

Dvs. vi skal se på din egen fysik , og din egen kemi (hvem har du f.eks. en god kemi med ??)  Der foregår noget (og det forstår man godt på baggrund af det du fortæller ..) i din fysik, din krop, som gør dig hjemløs. - Læs andre steder på drømmebrevkassens hjemmesider om at komme hjem = at blive sig SELV (Jung og eventyrene osv.)
Du er som bedøvet, du har nok en rigtig dårlig kontakt til din egen krop - og den ulækre mand tager jeg som symbol på din indre vrede. En gammel vrede, som jeg godt forstår bliver ubehagelig at se på, men den er der, og den forstyrrer dig.Det nytter ikke at projicere den ud på andre (politiet, der finder skyldige, nægter at medvirke)
  Opgaven er - som i stort set alle drømme - at vågne; at udvikle dig frem mod større helhed, sundhed og balance. Måske bliver det ikke let. Måske kræver det samtaler med en psykolog, det har jeg selv haft meget glæde af - og det kan jeg anbefale til alle - håber du "finder hjem".

Venlig hilsen
Peter Værum

Tilbagemelding  (ugen efter):

Hej Peter

Tak for svaret. Og jeg synes det passer utrolig godt på hvor jeg står henne lige nu.
Du er rigtig dygtig :)
Hav en god dag.
Mvh