DRØMMETYDNING PÅ SYMBOLTOLK.DK
m

DRØMMEBREVKASSEN

FOREDRAG OM DRØMME

KONFLIKTLØSNING

PSYKOLOGILÆRERSERVICE

ANDRE FOREDRAG

FORTÆLLESIDERNE

TEOLOGISK TANKEVIRKSOMHED

PILGRIMSSIDEN


Drømmetydningens regel
nr. 1
Lidt teori: Indhold og forhold i drømme.
Artikel af Peter Værum om eventyr og drømme - ridser i facaden.

Mere om drømme

Et forsøg på at genmmentænke drømmenes fænomen


FAQ: Er drømme ikke bare noget kemi inden i min egen hjerne ? - Jo da, og

Når man ikke kan huske sine drømme


Bil. Eksplosionsfare.

 
Jeg har i drømmen en ny (fabriksny) microbil, som er den tredie eller fjerde i rækken af sådanne nye biler jeg har haft. De andre 3-4 er gået til meget hurtigt efter køb, idet de er eksploderet på selvsamme vis. Har nu så en ny - som jeg har talt med forhandleren om, at jeg gerne vil undgå eksploderer. 
Jeg går så hen imod den, den holder der hvor man kan holde ind ved et busstoppested. Jeg aktiverer bilnøglerne (låser bilen op med fjern betjeningen på bilnøglerne), ligesom efter aftale med forhandleren, der står ved busstoppestedet. Det er som om jeg ved at aktivere nøglerne, aktiverer noget i bilen, der har med to sæder (til hh. chauffør og 1 passager) at gøre. Idet jeg aktiverer nøglerne, eksploderer bilen. Det er som om den fra fabrikkens side bevidst er indstillet til at gøre det, som en slags feature ved bilen. 
Den eksploderer lige ved siden af mig, jeg drejer mig, så jeg har ryggen imod den. Det er heldigvis en lille, forholdsvis kontrolleret eksplosion, så jeg bliver ikke skadet. Men jeg bliver ret sur på forhandleren. - Havde vi nu, netop ikke aftalt, at den nu ikke skulle eksplodere? Det er som om jeg nu, skal have en ny bil. (...)
Mvh,
Stine

SVAR:

Jeg har udeladt dét du skriver om din situation lige nu; deraf fremgår det, at du ofte er vred - måske kunne man sige, at du er lige ved at eksplodere ??
Forhandleren. Ordet i denne forbindelse betyder vel bil-sælgeren. Men ellers er det et flot ord: Den som man forhandler med, overvejer til frem og tilbage for at nå en løsning - for at nå til enighed - måske oven i købet forsoning ?? HUSK drømmeregel nr. 1. Det er dit højere SELV, du forhandler med ! -
Ham skal du ikke være sur på.
(Og - måske er det hårtrukkent: - han står ved busstoppestedet. Der må være et sted, hvor du stopper alt det du har kørende. Et sted hvor der er ro og fred, men hvor du alligevel bevæger dig.
Bilen. Transportmidler i drømme handler som regel om at komme fra punkt A til punkt B i éns liv. Dvs. forandringer. Vi ændrer os hele tiden, nogle går (en ensom rejse), nogle sejler derudaf (på en emotionel, måske lystfyldt, måske mere ukontrollabel strøm), nogle flyver (spirituelt, men mangler måske jordforbindelse) - - i hvert fald: Du kører bil. Og det virker som om du ofte hælder benzin på bålet !!
Det har du sikkert gode grunde til !?!  - Men som drømmen siger, var det nok bedre, hvis du kunne klare dig med mindre eksplosioner. Eller helt undgå dem. Den store Forhandler i dig selv: dig SELV, dit SELV, ville sætte pris på det. Vrede er jo tit psykisk sundhedsfarligt.

Held og lykke fremover på Livets store køretur.

Venligst
PETER VÆRUM