DRØMMETYDNING PÅ SYMBOLTOLK.DK
m

DRØMMEBREVKASSEN

FOREDRAG OM DRØMME

KONFLIKTLØSNING

PSYKOLOGILÆRERSERVICE

ANDRE FOREDRAG

FORTÆLLESIDERNE

TEOLOGISK TANKEVIRKSOMHED

PILGRIMSSIDEN


Drømmetydningens regel
nr. 1
Lidt teori: Indhold og forhold i drømme.
Artikel af Peter Værum om eventyr og drømme - ridser i facaden.

Mere om drømme

Et forsøg på at genmmentænke drømmenes fænomen


FAQ: Er drømme ikke bare noget kemi inden i min egen hjerne ? - Jo da, og

Når man ikke kan huske sine drømme


Hjælp dig selv og din angst !  Lad ånderne leve

 


Hej Peter

Jeg håber du kan hjælpe mig med at tyde de drømme jeg har haft gentagende gange det sidste stykke tid. Jeg husker langt fra alt og de er ikke ens hver gang. Generelt for dem er dog, at jeg skal hjælpe nogle folk der er bange. Der kommer forskellige onde ånder som materialiserer sig og jeg har meget svært ved at bekæmpe dem. De viser sig fx som en dukke i en tøjbutik som bliver levende, et stort gardin bliver levdende og vil kvæle mig osv. Jeg vågner hver gang inden jeg når at vinde over ånden.
Jeg ser et tydeligt mønster i mine drømme som jeg er overbevist om, må betyde noget, ved bare ikke hvad. Jeg har  meget svært ved at skubbe drømmene væk når jeg er vågen og fornemmer lidt den samme uro i kroppen som jeg har i mine drømme. Er jeg helt gak eller har du en logisk forklaring på dette? Håber du kan hjælpe mig.

Venlig hilsen Annemarie - 34 år.

SVAR:

jeg er på ingen måde sikker på tolkningen.
Men det er interessant drøm, og det er helt klassisk med disse "zombier" og andre u-legemlige "ånder". Spørgsmålet er, om ikke du skulle lade dem leve, gøre den konkrete i stedet for at bekæmpe dem, det vil velsagtens sige prøve fortrænge dem til det ubevidste. Disse sider i dig selv lader sig åbenbart ikke jage væk, de melder sig gentagne gange i dine drømme.
Typisk.
Som sagt er jeg ikke sikker på tolkningen. Du må selv mærker efter, om det "ringer."

Men der er et træk i drømmen, hvor jeg føler mig på anderledes fast grund: de folk, som er bange og som du (med dit bevidste jeg)  skal hjælpe, er sider af dig selv.

Måske har du lyst til at skrive lidt til Drømmebrevkassen om, hvad det er der gør dig så bange ??

Venlig hilsen
Peter Værum