DRØMMETYDNING PÅ SYMBOLTOLK.DK   
m

DRØMMEBREVKASSEN

FOREDRAG OM DRØMME

KONFLIKTLØSNING

PSYKOLOGILÆRERSERVICE

ANDRE FOREDRAG

FORTÆLLESIDERNE

TEOLOGISK TANKEVIRKSOMHED

PILGRIMSSIDEN


Drømmetydningens regel
nr. 1
Lidt teori: Indhold og forhold i drømme.
Artikel af Peter Værum om eventyr og drømme - ridser i facaden.

Mere om drømme

Et forsøg på at genmmentænke drømmenes fænomen


FAQ: Er drømme ikke bare noget kemi inden i min egen hjerne ? - Jo da, og

Når man ikke kan huske sine drømme


Huller i badeværelsesvæggen - grænseproblematik ?

 dr0015.htm


Hej Peter.

 

Havde en markant drøm – en drøm der står klar i bevidstheden – i nat, som jeg vil høre om du vil tolke. Den lyder som følgende:

 

Drømmer der er flere store hulller ind i flise badeværelsesvæggen.  Hulerne er 3-4 cm brede i diameter og ser ud til at være boret med store runde bor. Der er ca imellem 6 og 12 huller  og der er noget jordagtigt og visne blade stemning og udseende over dem. Ind og ud af disse huller flyver der forskellige gamle og sjældne fluer/ insekter, der er op til ca 3 cm lange. Der er især en, der er ret tydelig, smuk og skræmmende på samme tid. 

Udseendet både af insekterne, hullerne og det jordagtige og visne/forrådnede blade omkring og i hullerne, samt insekterne/fluernes måde at være i aktivitet på, ind og ud af disse huller, var lettere skrækindjagende og skræmmende. Var insekterne vrede? 

Der var en der fortalte mig jeg ville få mange penge, hvis jeg kunne finde ud af og dokumentere? hvem der havde lavet disse huller.  Tænkte hvem kunne det dog være – da jeg kom frem til jeg havde haft håndværkere og der havde været noget disputs med disse håndværkere. Jeg havde været utilfredse med dem – hvilket de sandsynligvis var blevet sure over. I drømmen var jeg usikker på om det var håndværkerne der havde lavet badeværelset, (fik lavet bad for et par år siden)

Jeg tænke jeg bare kunne fylde hullerne til med cement – men der var en der sagde, det skulle jeg endelig ikke gøre – det er her omkring jeg vågner.

 Mvh Sille

Tilbagemelding:  (bedes ikke medtaget ! OK, men helt forkert rammer jeg jo ikke...!  Pv) 

SVAR:

Badeværelset plejer at være et meget privat rum.  Ingen må som regel se, hvad du foretager dig der. En drøm om huller i væggen stiller spørgsmål til dine grænser.
   Man taler om en afgrænset personlighed - eller en sammenflydende person med en grænseproblematik - har du sådan én ??  Måske af ældre dato (der er noget hendøende over billedet..).
Men insekterne er interesante, værd at studere nærmere, ved siden af at de skrækinjagende, selvfølgelig.
Der er en vis værdi (penge) i det, hvis du kan gå nærmere ind i din grænseproblematik (hvis jeg nu gætter rigtigt...)
   Så disse håndværkere - jeg gætter på, at det er en terapeut e--er-så.
Du må endelig ikke fylde hullerne ud med cement, altså fortrænge eller benægte den her problematik.
 
Tror jeg.
Du skriver inetet om din alder og situation, så svaret er behæftet med stor usikkerhed. Men skriv og svar, hvis jeg har ramt plet.

Held og lykke !
Venligst Peter Værum