DRØMMETYDNING PÅ SYMBOLTOLK.DK
m

DRØMMEBREVKASSEN

FOREDRAG OM DRØMME

KONFLIKTLØSNING

PSYKOLOGILÆRERSERVICE

ANDRE FOREDRAG

FORTÆLLESIDERNE

TEOLOGISK TANKEVIRKSOMHED

PILGRIMSSIDEN


Drømmetydningens regel
nr. 1
Lidt teori: Indhold og forhold i drømme.
Artikel af Peter Værum om eventyr og drømme - ridser i facaden.

Mere om drømme

Et forsøg på at genmmentænke drømmenes fænomen


FAQ: Er drømme ikke bare noget kemi inden i min egen hjerne ? - Jo da, og

Når man ikke kan huske sine drømme


At sætte sig i det andet køns sted.... Pige in real life

 

Hej  Peter Værum.

Jeg så på din hjemmeside at du ved noget om drømme? Hvis det sandt har jeg en jeg vil spørge om du evt kan prøve at tyde:

" Drøm med samme personer men forskellige steder i snart 2 uger? 

Hey. Jeg har snart haft den samme drøm i 2 uger, men det ikke samme sted hver gang? men med de samme personer.
De fleste gange har jeg været på sådan en meget stor slags skole hvor nogle af eleverne bor men ikk dem alle. Jeg er en dreng (er pige IRL) som er lidt af en "rod" men jeg kan rigtig godt lide den her pige (en jeg kender IRL) og hun kan lide mig, men hun har bare en kæreste, som bor langt væk. Vi kæmper (bogstavelig talt) for at kunne være sammen. Men alle andre folk (jeg også kender IRL) prøver at gøre alt for at stoppe det.
Så på et tidspunkt kommer jeg ind til sådan nogle spåfolk af en art, som tegner en ugle og siger noget om at jeg har en stor hemmelighed som andre ikke kender til?

Ved ikke om det gav nogen mening? Men håber nogen måske kan hjælpe lidt?

Fra "Carina"

SVAR:

Det er sjældent at man drømmer, at man er én af det modsatte køn. Jung ville nok sige, at det er vigtigt at du har en god kontakt til din ANIMUS, din maskuline side. Du må gøre dit bedste for at forstå mændene - og deres holdninger til jer piger.
At drømmen foregår på en slags skole, viser at du har noget at lære; og det er nok noget vigtigt.
At det er en gentagen drøm viser nok, at det er et vigtigt tema for dig; du må kæmpe for at få din mandlige side ordentligt integreret. Og for at der kommer en rimelig balance mellem maskulint og feminint.

Nede fra visdomslaget i dit ubevidste kommer symbolet: en ugle. Samt disse typiske visdomsskikkelser. Desværre er der ikke så megen tydelig information, som der plejer at være, når sådanne repræsentanter for din gode intuition viser sig på drømme-scenen.
Du bærer på en hemmelighed: Der er en side af din personlighed, der er helt ukendt - for dig selv; og derfor også for mig.

Alle optrædende i din drøm er sider af dig selv...! Synd, at der en (maskulin) side, der er så langt hjemme fra, væk fra Centrum!

Så . mere kan jeg ikke sige lige nu - jeg er ikke sikker på tolkningen, gid du havde skrevet lidt mere om dig selv og de problemer, du går og tumler med for tiden....

Venlig hilsen
Peter Værum